Do you copy?! Yes, we copy.

Bij Language Company gaan we verder dan het vertalen van uw teksten. Wij kunnen deze teksten ook schrijven. Wat doen onze copywriters voor u?

Een zorgvuldig geselecteerd en zeer gemotiveerd team copywriters staat voor u klaar om uw zakelijke, commerciƫle teksten voor uw website, brochures, columns, folders, flyers, artikelen, advertenties, advertorials en nieuwsbrieven te schrijven. Of uw persbericht natuurlijk. Of een blog. Want copywriting is niet in een vakje te stoppen. Net zoals in het vertalen, is er in het copywriting een grote diversiteit. Dat is weer een ander facet van Language Company. Omdat taal onze passie is.
Heeft u uw boodschap zelf al op papier gezet? Dan kunt u ons ook inschakelen voor het redigeren of corrigeren van uw tekst. Wij schrijven of herschrijven uw teksten zodat ze worden gelezen Ć©n er actie op volgt.

SEO Copywriting

Een goede website verandert uw bezoekers in klanten, door hen te overtuigen uw product af te nemen of contact met u op te nemen. SEO (Search Engine Optimization) Copywriting is teksten schrijven voor het web, met een focus op zowel vindbaarheid als resultaat. Goede teksten op uw website verhogen dus zowel het aantal bezoekers als het aandeel van hen dat klant wordt. Op deze manier verbetert Copy de omzet van uw website. Ook meer omzet halen uit uw website? Neem voor bondige, aansprekende en wervende teksten contact op met language company. Daar zijn wij voor.

Een goede tekst raakt je. Inspireert. Spoort aan. Stimuleert.

Language Company. Omdat we het leuk vinden wat we doen.

Over ons

The Language Company levert sinds 1995 eersteklas vertalingen aan gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland.

Kantoor

Groeneweg 77
3911 PE Rhenen
06 - 46 42 65 42
info@languagecompany.nl

Contactpersoon

M. Dekker
06 - 464 265 42
mdekker@languagecompany.nl