Drie dingen over Language Company die u vast niet wist.

Neem heel even de moeite om onze boodschap te lezen en zelf te beoordelen of Language Company boven het maaiveld uitsteekt. Niet omdat we groot zijn. Maar wel goed. En dat is belangrijk.

Wij vertalen alles naar alles. Als het binnen de fysieke mogelijkheden van dit universum ligt, doen wij er alles aan om elke opdracht succesvol te vertalen. Als u ons vertelt dat u met spoed een beëdigde vertaling van Russische medische documenten nodig heeft naar traditioneel Chinese karakters, dan zeggen wij zonder met onze ogen te knipperen dat wij dit kunnen doen. Want zo werken wij.

Wij hebben geen wolkenkrabber met neonletters, vol met drukke mensen van negen tot vijf. Maar we zijn wel gepassioneerd bezig met wat we leuk vinden en waar we goed in zijn: Vertalen. Around the clock.

Wij zijn een team en werken allemaal met heel veel plezier in onze eigen taal. Of dat nu Frans is of Duits of Hebreeuws of Fins. Of Chinees. Of Engels. Juridisch. Commercieel. Persoonlijk. Dat doen we gewoon. Vertalen is en blijft mensenwerk. Onze vertalers wonen en werken ook echt in hun moederland. Hun moedertaal wordt dus in het dagelijks leven scherp gehouden. Dat is wel zo fijn.

Hoe werkt het dan?

U mailt ons uw vertaalwens. Door 17 jaar ervaring weten wij die feilloos bij de meest geschikte vertaler neer te leggen. U krijgt van ons prijsopgave en indien u akkoord bent reist uw document over de wereld via de elektronische snelweg en komt razendsnel vertaald weer bij u terug. En razendsnel zijn wij. Ook in het weekend. Of met Kerst of Pasen. Simpel. Omdat we het leuk vinden wat we doen.

Over ons

The Language Company levert sinds 1995 eersteklas vertalingen aan gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland.

Kantoor

Groeneweg 77
3911 PE Rhenen
06 - 46 42 65 42
info@languagecompany.nl

Contactpersoon

M. Dekker
06 - 46 42 65 42
mdekker@languagecompany.nl